Maaarket.ba - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Maaarket.ba - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Zabavna elektronika

6 neophodnih dodataka za vaš mobilni

Mobilni je postao važan deo naše svakodnevice. Njime izražavamo tehnološku svijest, kao i svoj modni stil i ličnost. Zbog toga preporučujemo 6 neophodnih dodataka za vaš mobilni.

1: Izrazite svoju osobnost

Mobilni uvijek imate sa sobom. Kad ga izvadite iz džepa, svi ga mogu vidjeti. Zbog toga je sjajan medij za izražavanje vaše osobnosti i osjećaja za modu. Ne ograničavajte se samo na futrolu za telefon! Svoj mobilni možete u potpunosti promijeniti jednostavnim dodatcima.

Odaberite motiv posebnih naljepnica koji vas najbolje opisuje. Možete ih priljepiti na futrolu ili mobilni. Za sve vas koji volite da stvarate ili želite vrhunski izgled svog mobilnog, predlažemo upotrijebu svestrane karbonske folije. Kad foliju izlažete toplini, lagano će se smanjiti i promijeniti oblik. Na taj ćete način postići čvrsto prianjanje folije čak i na zaobljenim dijelovima mobilnog.

2: Uživanje u muzici bez žica

Bežične slušalice su neophodan dodatak mobilnom. Omogućavaju privatnost dok slušate muziku ili smiješni video zapis.

Bežične slušalice omogućavaju veću slobodu kretanja jer u hodu nema žica koje bi se mogle zamrsiti ili zapetljati. Mladi će se usredsrijediti uglavnom na one koji imaju kvalitetan zvuk važan za slušanje muzike ili gledanje filma na školskom putovanju.

Oni koji ni na sekundu ne ostave mobilni, uz slušalice će poželjeti i prijenosnu bateriju. Neke slušalice imaju u priročnoj stanici za punjenje također funkciju Power Bank. Tako vas neće biti strah, da ćete ostat s praznom baterijom negdje na putu, jer ćete moći pored slušalica napuniti također bateriju mobilnog.  
 
Svi, koji mnogo telefonirate, bit ćete oduševljeni slušalicama, koje su namjenjene bezručnom telefoniranju. Komunicirat ćete jednostavnije, u isto vrijeme imat ćete slobodne obje ruke. Jedna slušalica je dovoljna za bezbrižno komuniciranje, jer dopušta, da se također usredsrijedite na okolinu. To je posebno važno za sigurnu vožnju. 

3: Pobrinite se za svoju ličnost

Na mobilnom imamo sačuvane raznovrsne uspomene kao što su fotografije opuštenih prazničnih trenutaka i djece, pa također I osjetljivije podatke. Zato je briga za sigurnost i privatnost telefona od izuzetne važnosti. Pored protivpožarnog zida, koji će zaštititi softverski dio telefona, također odaberite mehaničku zaštitu. Ovo pokriva prednju kameru kad vam nije potrebna. Poklopac omogućava, za brzo i jednostavno otkrivanje fotoaparata kada vam zatreba. 

4: Upotrijebite držač za telefon

Ne tražite dalje kutak u koji ćete odložiti mobilni tokom vožnje. Držači za telefon u automobilu pružaju cjelovit prikaz ekrana tokom vožnje. Neki držači automobila imaju i ugrađenu opciju punjenja. 

Ako volite biciklizam, odaberite silikonske držače. Jednostavno pričvrstite na upravljač. Dizajnirani su da apsorbiraju vibracije kotača čak i na makadamskim putevima. Čak i dok vozite bicikl, mobilni ćete uvijek imati na vidiku.

#5: Povežite telefon s televizorom

Sljedeći dodatak posebno će razveseliti sve, koji nemaju pametni TV. Mali uređaj - adapter omogućava, da ekran telefona prikažete na televizoru. Gledajte zabavne video zapise s prijateljima na mreži ili postavite brzi i udobni kućni bioskop. Nema žica ili komplikovanih veza. Bežični HDMI adapter također vam omogućava upotrijebu većeg ekrana tokom igranja mobilnih igara.

#6: Pobrinite se za svoje kablove

I još za kraj. Svi znamo koliko je dobro imati dodatni kabel za punjenje. Nedavno su se na tržištu pojavili revolucionarni magnetski kabeli koji su posebno pogodni za upotrijebu u kućanstvima s raznim mobitelima. Obično dolaze sa sve tri najčešće priključke za punjenje: micro USB, USB C i 8-pin. Magnetske priključke pričvrstite na kabel pomoću magneta. Promjena priključka je jednostavna. Mladi će biti posebno oduševljeni LED kablovi, koji s putujućim svjetlom u kabelu označava punjenje. 

Kad se ne koriste, kablove jednostavno zavežite kabelskom vezicom ili ih spojite kopčama. To vam omogućuje posebno uređen izgled stola ili ormarića.

Kabeli koji su vam posebno prirasli k srcu mogu se obnoviti pomoću kompleta za popravak kabela. Ako je kabel samo istrošen, lako ćete ga popraviti bez električnog znanja.

Istaknuti proizvodi